Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
När barnen väljer favoritkaka blir det ofta kärleksmums. Bästa överraskningen för den som väntar på något gott. Dessa kärleksmums är glutenfria och bakas i långpanna.
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ihop alla torra ingredienser och vänd ner i smeten.
Häll i mjölken samt det smälta smöret i smeten. Vispa till en jämn smet.
Häll upp smeten på en bakplåtspappersklädd form, 25 × 25 centimeter.
Grädda kakan i mitten av ugnen i 30–35 minuter. Ta ut kakan och låt den svalna.
Glasyr
Smält smöret och rör i kaffet. Låt svalna.
Vispa ner florsocker, kakao och vaniljpulver.
Bred ut glasyren över kakan. Strö över kokos och låt glasyren stelna. Skär upp kakan i bitar.
Recept från Mitt kök