Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Potatisen blir godast om den får suga åt sig vinägretten när den är ljummen. Har man bråttom kan man mixa dressingen i stället för att finhacka. Salladen är också god kall.
Skrubba och koka färskpotatisen mjuk i lättsaltat vatten. Låt den ånga av.
Skala och finhacka skalad vitlök, kapris, sardeller och örter. Lägg allt i en skål. Tillsätt olja, citronsaft, citronskal, salt och peppar.
Koka sojabönorna ca 4 min i lättsaltat vatten. Lägg ner sockerbönorna när ca 30 sekunder återstår av koktiden. Kyl ner i kallt vatten.
Skär potatisen i mindre bitar. Blanda den ljumma potatisen med dressing, bönor, sockerbönor och spenat.