Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Rosmarin, hasselnötter, parmesan och olivolja är mycket gott tillsammans med ljummen potatis. Glöm inte att stöta rosmarinen i en mortel, smaken blir på så vis rundare.
Tvätta och koka potatisen och låt den svalna något. Dela potatisen en gång. Stöt rosmarinen i en mortel.
Rosta nötterna i en torr stekpanna och låt svalna något. Gnugga nötterna mellan handflatorna så att det mesta av skalet försvinner. Hacka dem grovt.
Riv parmesanosten på grova sidan på rivjärnet. Varva potatis, rosmarin, nötter, parmesanost och olivolja i en skål.
Skär bort 3-4 centimeter av det grova på sparrisen. Stek eller grilla sparrisen (om du grillar dem, pensla dem med lite olja först) i några minuter. Servera sparrisen tillsammans med potatissalladen.
Recept från Mitt kök