Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Bryt chokladen i bitar och lägg i en skål. Smält smöret i en kastrull och häll det över chokladen. Rör om så att den smälter.
Blanda ner chokladsmeten i äggvispet. Blanda vetemjölet med kakao och bakpulver. Sikta ner mjölet i smeten.
Smöra och sockra små portionsformar á 1 1/2 dl. Fyll dem nästan ända upp till kanten med chokladsmet.
Grädda chokladbakelsen mitt i ugnen strax före serveringen, cirka 12 minuter. De ska vara lite krämiga i mitten.
Blanda hjortron med tärnat äpple, vit sirap och spansk chilipeppar. Servera till chokladsufflén.
Recept från Mitt kök