Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Litet tapasfat med ostkräm

Litet tapasfat fixas snabbt ihop och serveras gärna med ett glas sherry. Ostkrämen är godast rumsvarm.

Litet tapasfat med ostkrämLitet tapasfat med ostkrämLitet tapasfat med ostkräm
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 0,5baguette
  • 100 gserranoskinka- i skivor
  • 100 gmanzanilla-oliver- (spanska)

Ostkräm

  • 50 gmanchego
  • 100 gfärskost- naturell
  • 2 mskvatten
  • 1 krmsvartpeppar- nymald

Gör så här

  1. Ostkräm: Finriv osten och blanda med färskost och vatten. Lägg upp i en skål och strö över peppar.

  2. Skär baguetten i stavar och rosta dem i brödrost.

  3. Servera ostkrämen med baguettestavar, skinka och oliver.

Vad tyckte du om receptet?