Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Att rulla in fyllningen i bröden är alltid praktiskt. Linsröra är perfekt fyllning i wraps, både krämig, matig, nyttig och god.
Linspuré: Koka linserna mjuka enligt anvisningen på förpackningen och låt dem rinna av väl.
Mixa ihop linser, olivolja, citronsaft, vitlök och paprikapulver.
Klyv chilifrukten på längden, ta bort kärnor och väggar och finhacka chiliköttet. Blanda i chilin och smaka av med salt.
Wraps: Hacka löken och skär paprikan och äpplet i tärningar.
Bred linspuré på bröden och lägg på grönsaker, äpple och groddar. Rulla ihop och slå in bröden i plastfolie.
Recept från Mitt kök