Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Linswrap

Att rulla in fyllningen i bröden är alltid praktiskt. Linsröra är perfekt fyllning i wraps, både krämig, matig, nyttig och god.

Linswrap
Linswrap
Linswrap
Ove Lindfors

Linspuré

  • 2 dlröda linser
  • 3 mskolivolja
  • 1 mskcitron- pressad
  • 2 stvitlöksklyftor- pressade
  • 1 tskpaprikapulver
  • 1 ströd chili- finhackad
  • salt

Wrap

  • 1 strödlök- liten
  • 1 ströd paprika- liten
  • 1 stäpple
  • 4 sttortillabröd- stora
  • solrosskott- eller alfagroddar

Gör så här

  1. Linspuré: Koka linserna mjuka enligt anvisningen på förpackningen och låt dem rinna av väl.

  2. Mixa ihop linser, olivolja, citronsaft, vitlök och paprikapulver.

  3. Klyv chilifrukten på längden, ta bort kärnor och väggar och finhacka chiliköttet. Blanda i chilin och smaka av med salt.

  4. Wraps: Hacka löken och skär paprikan och äpplet i tärningar.

  5. Bred linspuré på bröden och lägg på grönsaker, äpple och groddar. Rulla ihop och slå in bröden i plastfolie.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök