Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Snabblagad vegogryta som toppas med grön och god spenataioli. Servera gärna bröd till.
Koka linserna enligt anvisning på förpackningen.
Skala och hacka löken. Skär tomaterna i tärningar. Tärna den kokta potatisen. Skala och hacka vitlöken.
Fräs löken i smör i en gryta ca 3 min. Lägg i tomater, potatis och vitlök. Tillsätt cayennepeppar och buljongtärning. Häll över vattnet och låt grytan sjuda 3–4 min.
Blanda ner linserna i grytan och krydda med salt.
Spenataioli: Skala vitlöken. Mixa spenat och vitlök. Tillsätt majonnäsen, mixa och krydda med salt och peppar.
Lägg upp grytan och servera med spenataioli och spenatblad.