Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 24g
Protein: 26g
Kolhydrater: 0g
Linser är en fenomenal bas att använda i olika snabba rätter så som gryta. Den här blir lite lyxig med oliver och chèvre.
Skölj linserna i kallt vatten och låt dem rinna av. Skala och finhacka lök och vitlök. Hacka hälften av timjanen.
Fräs löken i olja i en traktörpanna ca 3 min. Blanda i linser och den hackade timjanen. Häll över vattnet och tillsätt buljongtärningarna. Låt koka under lock ca 10 min. Krydda med salt och peppar.
Tärna tomaterna och blanda ner dem och oliverna i linsgrytan. Smula över osten och garnera med den sparade timjanen.
Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept: