Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Bjud på en härlig, vegansk linsgryta, generös med smak och sting! Servera gärna med en god majonnäs och strö över lite färska örter.
Koka linserna enligt anvisningarna på förpackningen.
Kärna ur och strimla paprikan. Skala och strimla eller hacka löken grovt. Skala och skiva morötterna tunt.
Fräs alla grönsakerna i olivolja i en kastrull. Blanda i vitlöken och currypastan. Häll i buljongen och de krossade tomaterna. Tillsätt linserna. Smaka av med salt och vitpeppar.
Srirachamajonnäs: Blanda ihop srirachasås och sojamajonnäs i en skål.
Servera linsgrytan med srirachamajonnäs. Strö över oregano eller persilja.
Recept från Mitt kök