Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lyxig vardagsrätt med massor av stekta trattkantareller. Har du inte turen att ha "trattisar" går det förstås utmärkt med champinjoner.
Ansa svampen. Skala och strimla löken. Stek svamp och lök i 1 msk smör ca 5 min. Strimla kalkonköttet.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt pastan rinna av och blanda med den stekta svampen, kalkon, spenat, och hälften av parmesanosten. Rör i 1 msk smör. Krydda med salt och peppar.
Servera pastan och toppa med resten av den rivna osten.
Ca 570 kcal per portion, 17 g fett, 43 g protein, 58 g kolhydrater