Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Lingonrosé

Sötsyrlig aperitif som också kan göras alkoholfri, byt då ut vinet mot tranbärsjuice.

LingonroséLingonroséLingonrosé
Pistaschbiscotti - servera till en god drink eller som tillbehör till kaffet Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 3 dllingondryck- konc
  • 1 mskkardemummakärnor
  • 6stjärnanis
  • 2 flaskorrosévin- fruktigt (à 75 cl)
  • is- krossad

Garnering

  • apelsinskal- strimlat
  • lingon

Gör så här

  1. Koka upp lingondrycken med kardemumma och stjärnanis.

  2. Låt svalna och sila sedan.

  3. Blanda lingondrycken med vinet och låt kallna. Blanda i rikligt med is.

  4. Garnera med strimlat apelsinskal och lingon.

  5. Tips: Pistaschbiscotti – passar utmärkt till Lingonrosé

Vad tyckte du om receptet?