Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ljuvlig raw food-paj med botten gjord av cashewnötter och dadlar som smaksatts med pepparkakskrydda. Bred på en kolakräm och toppa med ett lager kokosgrädde.
Botten: mixa alla ingredienser och tryck ut massan i en pajform, 22 centimeter i diameter.
Sätt in formen i kylen.
Kolakräm: lägg nötterna och dadlarna i blöt i kallt vatten i en timme.
Häll av vattnet, tillsätt lönnsirapen och mixa till en jämn massa.
Bred massan över pajen.
Fyllning: skeda upp den fasta kokosmassan i kokosmjölksburkarna.
Vispa upp kokosmassan med vaniljpulver, lönnsirap och pepparkakskrydda.
Bred ut fyllningen i pajformen.
Servering: strö över lingon och pudra med kanel.
Recept från Mitt kök