Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En svalkande och uppfriskande efterrätt. Cirka 50 små flarn Superenkla och fina flarn som passar lika bra på kak-kalaset som till sorbetdesserten.
Koka vatten och socker. Låt svalna och blanda sedan med limesaften.
Ställ in bunken i frysen. Rör i sorbeten med jämna mellanrum. Den ska bli ungefär som snömos.
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret.
Vispa ägg och socker fluffigt.
Rör ner kokosflingor, mjöl, salt, bakpulver och smör i äggsmeten.
Klicka ut smeten på bakplåtspapper. En knapp tesked smet till varje flarn om du vill ha dem små.
Baka i mitten av ugnen cirka 6 minuter.
Recept från Mitt kök