Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En syrlig och söt mousse med härlig friskhet från passionsfrukten. Desserten blir extra piffig med fint strössel i olika färger.
Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i ca 5 min. Skölj limen noga i ljummet vatten. Riv skalet och pressa ut 1/2 dl saft.
Värm limesaften i en kastrull. Ta upp och låt gelatinbladen smälta i saften. Ställ det åt sidan.
Vispa grädden. Vispa yoghurt och socker tills sockret lösts upp. Blanda i limesaft och -skal. Vänd ner grädden med en slickepott.
Fördela moussen i glas och låt stå i kylen i ca 4 tim.
Halvera passionsfrukterna. Toppa moussen med passionsfrukt och strössel och servera.