Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på limemarinerade pilgrimsmusslor. Får du inte tag på stora pilgrimsmusslor kan man ta små frysta i stället och dela dem i två delar.
Låt pilgrimsmusslorna tina på hushållspapper i kylen.
Tvätta limen väl och riv det gröna skalet, halvera och pressa ur saften.
Ställ musslorna på högkant och dela i tre tunna skivor. Låt dem marinera 15 min i limesaften.
Lägg skivorna på brödet, droppa över olivolja, salta och peppra. Hyvla osten tunt, bryt sönder skivorna i små flingor och fördela över musslorna. Strö över limeskalet. Förvara under plastfilm i kylen tills det är dags att servera. Hit kan förberedas på eftermiddagen.