Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Likörmarinerade fruktspett

En riktig smakhöjare är att låta frukten marinera en stund i likör.

Likörmarinerade fruktspettLikörmarinerade fruktspettLikörmarinerade fruktspett
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 2 stklementiner
  • vindruvor- en klase
  • 1 stananas- medelstor
  • 24 stjordgubbar
  • 1,5 dlCointreau
  • 24 stspett- små i trä eller plast

Gör så här

  1. Skala klementinerna och dela dem i klyftor. Skär ananasen i små bitar cirka 2 centimeter.

  2. Låt all frukt marineras cirka 1–2 timmar i likören. Sätt fruktbitarna på spetten och pudra över florsocker.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök