Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Leverpastej med calvados

Lätt som en plätt: färdig leverpastej med calvados och tryffelstekt svamp. Variera smaksättningen med konjak eller whisky.

Leverpastej med calvadosLeverpastej med calvadosLeverpastej med calvados

Ingredienser

  • 200 gleverpastej- bredbar
  • 2 mskcalvados
  • 100 gchampinjoner
  • 2 msktryffelolja- (Zeta)
  • 2 krmsalt
  • 1 krmsvartpeppar- nymald

Gör så här

  1. Blanda leverpastej med calvados och lägg upp i en skål.

  2. Skölj och skiva champinjonerna tunt. Stek svampen i olja 3–4 min. Krydda med salt och peppar. Låt svalna.

  3. Lägg svampen på leverpastejen och servera.

Vad tyckte du om receptet?