Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Skär den gravade laxen skinnfri. Skär den i små tärningar och lägg i en skål.
Tillsätt äggula, salladslök och dill. Krydda med svartpeppar. Rör om så att fisken binder ihop.
Fyll en utstickare/mått, lika stor som pumpernickelrundlarna, med laxen och
tryck ihop. Tryck ut och lägg på pumpernickelrundlar.
Vispa samman honung, citronsaft och senap till dressingen. Tillsätt oljan i en
jämn stråle under kraftigt vispning. Smaksätt med pepparrot, salt och peppar. Servera till laxtartaren. Dekorera med dill.
Recept från Mitt kök