Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 26g
Protein: 29g
Kolhydrater: 52g
Frisk ingefära smaksätter vinägretten, en god smakbrytning som passar perfekt till laxen.
Skär laxen i kuber, ca 2 x 2 cm. Finstrimla sockerärterna. Lägg salladen i en skål och strö över sockerärterna.
Vinägrett: Blanda alla ingredienser till vinägretten och rör så att sockret löses upp.
Tillaga glasnudlarna enligt -anvisning på förpackningen. Klipp dem i mindre bitar och blanda med vinägretten. Blanda nudlarna med sallad och sockerärter.
Stek laxen hastigt i olja på hög värme. Krydda med salt och peppar. Lägg laxen på salladen och servera genast med bröd.