Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 24g
Protein: 26g
Kolhydrater: 42g
Essentiella fettsyror från laxen och massor av mättande protein. Helt perfekt till middag.
Dressing: Mosa sardellerna med en gaffel. Tillsätt äggula och pressad vitlök. Vispa i oljan, lite i taget, till en smidig konsistens. Vispa ner yoghurten. Krydda med senap, worcestersås, salt och peppar.
Skär brödet i mindre tärningar. Blanda dem med olja. Stek brödtärningarna frasiga i en stekpanna på medelvärme.
Skölj bönorna i kallt vatten. Halvera och kärna ur avokadon. Skala och skär avokadon i klyftor. Hyvla parmesanosten. Tärna laxen.
Riv salladen i grova bitar. Blanda försiktigt runt dressingen med sallad och bönor. Vänd ner avokado, krutonger och lax. Toppa med ost.