Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Laxröra

En rökig och krämig laxröra som du svänger ihop på nolltid.

LaxröraLaxröraLaxröra
Foto: Lisa Björner

Ingredienser

  • 300 glax- varmrökt
  • 3 mskcrème fraiche
  • 3 mskmajonnäs
  • 0,5citron- rivet skal
  • 2 tskcitron- pressad
  • 1 krmsalt
  • 1 krmsvartpeppar- nymald

Tillbehör

  • fröknäcke

Gör så här

  1. Ta bort skinnet från laxen. Vispa laxen med elvisp tillsammans med crème fraiche och majonnäs. 

  2. Tillsätt citronskal och -saft. Krydda med salt och peppar. 

  3. Lägg upp i en skål och servera med fröknäcke. 

Vad tyckte du om receptet?