Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Det är bra om ingredienserna är kylskåpskalla. Servera helst puddingen ljummen men den kan också göras dagen innan och serveras kall.
Smörj små ugnsfasta formar. Sätt ugnen på 175 grader.
Rensa laxen från ben och skinn. Lägg den i en matberedare tillsammans med ägg, crème fraiche, hummer fond och saft av lime. Mixa till en slät smet.
Fördela smeten i formarna. Ställ in dem i vattenbad i ugnen. Täck med folie. Ugnsbaka i 30 minuter tills de stelnat.
Skala räkorna. Blanda samman crème fraiche och majonnäs och tillsätt räkor, rom och hackad dill. Krydda. Servera till den ljumma puddingen.
Recept från Mitt kök