Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 28g
Protein: 36g
Kolhydrater: 0g
Laxpudding är helt galet gott, och det brynta smöret är bara ett måste.
Sätt ugnen på 200°. Skala och skiva löken. Fräs löken i smör i en stekpanna ca 5 min. Skiva potatisen.
Blanda mjölk, ägg och dill. Krydda av med salt. Varva lax, potatis och lök i en ugnssäker form. Häll över äggstanningen. Tillaga mitt i ugnen ca 45 min.
Koka sockerärterna i saltat vatten i en kastrull ca 1 minut. Låt rinna av och blanda med dill. Bryn smöret.
Servera laxpuddingen med sockerärter, smör och gärna citronklyftor.