Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Blir i storleken 5 centimeter i diameter.
Blanda samman honung, Dijonsenap och citronsaft till dressingen. Vispa ner oljan i en smal stråle. Smaka av med salt och vitpeppar.
Blanda samman lax, salladslök och dill i en bunke. Tillsätt 2 msk av honungsdressingen. Smaka av med salt och peppar.
Tryck ut en rund skiva fullkornsbröd med ett mått. Fyll sedan måttet med laxblandningen och pressa samman. Tryck ut pucken på ett uppläggningsfat. Skeda över en tesked honungsdressing på laxpuckarna och lägg röda mangoldskott ovanpå. Servera resten av dressingen vid sidan om.
Recept från Mitt kök