Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Blanda chilisås, tomatpuré, olivolja, vatten, salt och peppar till en slät sås.
Blanda lätt crème fraiche, majonnäs, dill, pressad vitlök, salt och peppar till en sås.
Ta upp degen på ett mjölat bakbord och arbeta den något. Dela degen i 16 jämnstora bitar och kavla ut varje till en rundel, cirka 1 dm i diameter.
Lägg bottnarna på bakplåtsklädda plåtar. Bred på lite tomatsås på varje och strö på riven ost.
Grädda pizzorna i 250 grader i cirka 10 minuter. Skär avokadon i bitar och tomaterna i skivor.
Toppa de varma pizzorna med lax, avokado, en tomatskiva och vitlökssås. Garnera med en dillkvist.
Recept från Mitt kök