Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Smarrig laxlasagne som går att frysa in.
Sätt ugnen på 225°. Skär laxen i bitar.
Tina och grovhacka spenaten och fräs den i smör tillsammans med pressad vitlök. Krydda med salt och peppar. Blanda i laxen.
Sås: Rör ut mjölet i lite av mjölken i en kastrull. Blanda i resten av mjölken och fiskfonden och låt såsen sjuda 5 min under omrörning. Krydda med peppar. Rör ner osten.
Häll lite av såsen i botten på en ugnssäker form. Lägg på lasagneplattor och lax- och spenatfräs. Fortsätt med plattor, sås och fräs, översta lagret ska vara plattor och sås. Strö över mandelspån.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min.
Servera med rivna morötter.