Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Curry och tomat är en välkänd och mycket god smakkombination. Här piffar jag laxgrytan med färsk koriander, skalade räkor och fetaost och det blir riktigt gott!
Skala steklökarna och fräs dem i lite matfett i en gryta (om du använder vanlig lök, skala och dela den i klyftor). Tillsätt curry och låt det fräsa med i någon minut.
Skala och skär potatis, morötter och sötpotatis i ganska stora tärningar. Tillsätt rotfrukter, krossade tomater, buljongtärningar och vatten till grytan. Koka tills rotfrukterna är mjuka, det tar cirka 20 minuter.
Tillsätt laxfilén och låt grytan sjuda i ytterligare 5 minuter. Lägg räkor, fetaost och finhackad koriander i var sin liten låda. Strö på räkor, fetaost och koriander vid serveringstillfället.
Recept från Mitt kök