Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En överraskade krispig och smakrik toast serveras till den saftiga laxen och salladen.
Sätt ugnen på 200°.
Vinägrett: Blanda senap och vinäger. Vispa i oljan droppvis till en tjock dressing. Salta, peppra och späd med vatten om det behövs.
Ansjovistoast: Halvera brödet. Lägg dem på plåt. Fördela ingredienserna över.
Salta och peppra laxen. Grilla den med skinnsidan nedåt i het grillpanna ca 1 min till fin färg. Lägg över laxen på plåten med toasten. Efterstek i ugnen 7-10 min. Ta ut laxen och låt toasten stå tills den fått vacker färg.
Servering: Fördela potatisen på 4 tallrikar. Därefter tomater, avokado och lök. Ställ ett romansalladsblad vid sidan. Fyll på med bönor, spenat, ägghalvor och dressing.
Lägg på varm lax och toast allra sist. Servera.