Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på laxceviche som får stuns för chili. Du behöver inte frysa laxen före servering om du köpt odlad.
Skär laxen i 1/2 cm stora bitar. Skölj limen i ljummet vatten. Pressa saften ur 1 lime, skär den andra i klyftor. Dela, kärna ur och hacka chilin. Kärna ur gurkan och skär den i 1/2 cm-stora bitar. Finstrimla salladslöken.
Blanda limesaft och chili. Häll blandningen över laxen. Vänd försiktigt ner gurka och lök. Rör om och marinera laxen ca 30 min i kylen. Tillsätt koriandern. Krydda med salt. Servera cevichen i glas och garnera med koriander. Bjud limeklyftor till.