Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på ceviche med lax, avokado och tomat serverad med krispiga tortillachips.
Frys laxen ca 3 dygn före tillagning. Ta fram och låt tina.
Skär tortillabröden i snibbar. Stek dem i olja så att brödet blir friterat. Strö över flingsalt.
Skär laxen i 1 x 1 cm stora tärningar. Marinera i limesaften i kylen ca 30 min.
Halvera och kärna ur tomaterna. Tärna fruktköttet. Kärna ur och finhacka chilin. Ansa och strimla salladslöken. Finhacka koriandern. Skala, kärna ur och tärna avokadon.
Vänd ihop alla ingredienser och krydda med salt. Servera cevichen med tortillachips och limeklyftor.