Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ceviche är råfisksallad marinerad i citrussaft. Här är en annan variant, med rå lax i tequilabaserad marinad. Servera gärna cevichen i fina glas. Doppa glaskanterna i lite kallt vatten och sedan i flingsalt. Lägg cevichen i glasen.
Skär laxen i små tärningar.
2 Skär limebladen i smala strimlor. Hacka koriandern. Kärna ur och skiva pepparfrukten tunt.
Blanda tequila och olivolja i en skål. Vänd ner laxtärningarna och blanda väl. Vänd ner limebladsstrimlor, koriander och pepparfrukt. Låt marinera i kylskåp cirka 1 timme. Fördela i skålar eller i glas.
Servera med limeklyftor att pressa över.
Recept från Mitt kök