Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Låt laxen tina något och skär den sedan i tunna skivor med vass kniv. Lägg ut skivorna på två förrättstallrikar. Lägg lite örtolja runt kanterna för att få dem gröna (valfritt).
Tärna jordgubbar och avokado fint. Blanda med citronsaften, lite salt och peppar.
Pensla laxfiléerna med chilisås, dra några drag med svartpeppar över och strö på några saltflingor. Blanda resten av chilisåsen (ungefär 1 msk) i avokadoröran. Låt allt stå och dra i 20 minuter.
Vid servering: Lägg några skedar av avokadoröran på toppen av laxen.
Recept från Mitt kök