Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Variera med att servera burgare i fullkorn- eller surdegsbröd.
Hacka laxen med en kniv eller i mixa den till en grovmalen färs i matberedare monterad med en kniv.
Blanda laxfärs, uppvispat ägg, salt och lök. Forma färsen till 4 burgare, täck med plastfilm och ställ kallt.
Yoghurtsås: Mosa fetaosten. Blanda yoghurt och honung i en skål. Vänd ner fetaosten.
Stek burgarna i oljan i en släpplättpanna cirka 1 minut på varje sida. Efterstek under lock cirka 3 minuter.
Lägg ihop burgarna med krämen, rucolan och gurkskivorna i lättrostade hamburgarebröd.
Recept från Mitt kök