Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Laxbiffar med fetaostkräm och sallad. Lite grovkornig senap i biffarna ger dem en smakskjuts.
Skär laxen i bitar. Lägg lax, ägg, senap, salt och peppar i en mixerskål och mixa till en färs. Forma färsen till små biffar med vattensköljda händer.
Fetakräm: Mixa feta och färskost till en slät kräm.
Sallad: Hyvla gurkan, gärna på mandolin. Halvera tomaterna. Ansa och skiva rädisorna. Vänd ihop grönsaker och salladsmix med olja, vinäger, flingsalt och peppar. Gröp ur och skiva avokadon.
Stek biffarna i olja på medelvärme i en stekpanna ca 5 min.
Skär brödet i skivor. Grilla gärna skivorna i en het grillpanna. Lägg bröden på tallrikar och bred på fetakrämen. Servera med laxbiffar, sallad och avokado.