Läs mer:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lax- och räkbakelser är fräscha bakelser fyllda med havets läckerheter. Riktigt gott till påsklunchen, midsommarbuffén – eller som förrätt till en middag. Lika vackert som gott!
Stansa ut 18 rundlar ur brödskivorna.
Fyllning 1: Rör ihop alla ingredienser.
Fyllning 2:Rör ihop alla ingredienser.
Bred på fyllning 1 på sex brödrundlar. Lägg på med en skiva bröd och bred på fyllning 2. Lägg på de sista brödskivorna.
Garnering: Skala räkorna. Fördela yoghurten på toppen av bakelserna och garnera med räkor, kaviar och krasse.
Recept Elin Carleke, Hembakat
Läs mer: