Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Förbered paketen föregrillningen. Lägg champinjoner, spenat och salladslök på smörat
folie. Lägg den kryddade laxen ovanpå och toppa med aromsmör
Smöra foliearken på mitten. Dela champinjonerna i fyra delar och lägg dem tillsammans med en näve av babyspenaten och skivad salladslök på mitten på arken. Lägg laxfilébitarna ovanpå.
Salta och krydda med citronpeppar, limeskal och dillvippor.
Blanda samman smör, limeskal, vitlök, persilja i en skål. Vispa aromsmöret med elvisp så att det blir fluffigt. Klicka eller spritsa en klick av smöret på laxen.
Vik ihop paketen och grilla på utegrillen, cirka 15 minuter. Servera med kokt potatis och lime.
Recept från Mitt kök