Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Använd dina favoritgrönsaker och skär ner dem till en god pytt! Dessutom ett perfekt sätt att ta tillvara på rester.
Dela majskolven i mindre bitar. Koka potatisen med skalet på tills de är nästan klara, lägg i majsen när 5-10 minuter återstår. Häll av vattnet, låt svalna.
Skär potatis, lax och sparris i bitar. Hacka löken grovt. Skär zucchinin i tärningar. Fräs sparris och lök i smör i en rymlig stekpanna cirka 5 minuter. Tillsätt potatis, zucchini och majs efter halva tiden.
Stek laxen i smör i en annan stekpanna cirka 3 minuter. Blanda ner laxen i pytten. Smaksätt med salt och peppar.
Blanda ihop ingredienserna till såsen och servera den tillsammans med pytten. Garnera med dill.
Recept från Mitt kök