Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Lax- och romröra

Röran kan blandas och stå färdig i kylen ca 3 timmar före festen.

Lax- och romröra
Lax- och romröra
Lax- och romröra
Foto: Lisa Björner

Lax- och romröra

  • 2ägg- hårdkokta
  • 150 gpotatis- kokt, kall
  • 100 gkallrökt lax
  • 1 mskstenbitsrom
  • 2 mskdill- finhackad
  • 0,5 dlmajonnäs
  • 0,5 dlcrème fraiche
  • 1 tskcitronskal- rivet
  • 1 krmsvartpeppar- nymald

Garnering

  • stenbitsrom

Gör så här

  1. Skala och skär ägg och potatis i små bitar. Finhacka laxen. Blanda ägg, potatis, lax, rom, dill, majonnäs, crème fraiche och citron. Krydda med peppar. Garnera med stenbitsrom och dill.

Vad tyckte du om receptet?