Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Lax- och purjolökscanapéer

4 skivor kavring

Lax- och purjolökscanapéer
Lax- och purjolökscanapéer
Lax- och purjolökscanapéer
EVA HILDÉN SMITH

Ingredienser

  • 200 glax- kallrökt
  • 200 gfärskost- med gräslökssmak
  • 5 cmpurjolök- finhackad
  • 0,5citron- raspet och 1 msk av saften
  • 1 krmcitronpeppar

Gör så här

  1. Skär laxen i småbitar. Strimla och finhacka purjolöken. Skölj citronen.

  2. Blanda färskosten med lax, purjo, rasp och saft av citronen och smaka av med svartpeppar.

  3. Skär bort kanterna på brödet, dela bröden i tre bitar var - alltså 12 kanapéer. Skölj en sked i vatten och forma ett ägg av smeten och lägg på varje kanapé. Garnera med gräslöksstrån.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök