Recept av Ulla Karlström och Charlotte Jenkinson
PS. Nu kan du prenumerera på tidningen Allt om Mat till extremt billigt kampanjpris!
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 32g
Protein: 30g
Kolhydrater: 31g
Laxen serveras enkelt och läckert med krispig selleri, citron, kapris och quinoa med sin fina nötsmak.
Torka av laxen något med hushållspapper. Strö 3/4 tsk salt på båda sidor. Låt laxen ligga medan tillbehören förbereds.
Koka quinoan enligt anvisning på paketet. Ansa och strimla sellerin.
Hetta upp 1 msk olja i en stekpanna. Vänd laxbitarna i ströbröd och stek dem på medelvärme ca 3 min på varje sida.
Ta upp laxen ur pannan, öka värmen något och fräs sellerin i 1 msk olja. Tillsätt citronskalet och fräs ca 2 min. Tillsätt kapris och citronsaft. Servera laxen med quinoa och selleriblandningen.
Recept av Ulla Karlström och Charlotte Jenkinson
PS. Nu kan du prenumerera på tidningen Allt om Mat till extremt billigt kampanjpris!