Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 16g
Protein: 25g
Kolhydrater: 33g
Den finstrimlade pepparfrukten blir mindre stark när den steks krispig.
Börja med salladen. Dela, kärna ur och finstrimla pepparfrukterna. Fräs dem och ingefära i olja tills de är krispiga, ca 5 min, och låt dem rinna av på hushållspapper.
Blanda allt till såsen och låt den sjuda några minuter under omrörning.
Stek laxen i samma stekpanna som pepparfrukten, ca 2 min per sida. Blanda den stekta pepparn med thaibasilika, mynta och persilja och lägg det på fisken. Pressa över limesaft.
Servera fisken med salladen, potatis, sås och fikonklyftor.