Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lax med havrerisotto kommer snabbt på matbordet om du kokar upp vattnet till havrerisotton i en vattenkokare.
Fräs havreriset i 1 msk smör ca 1 minut. Häll på vattnet och tillsätt buljongtärningen. Koka upp och sjud utan lock ca 13 min. Rör om då och då.
Stek laxen i 1 msk smör ca 3 min på varje sida. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
Blanda ner ost och spenat i det färdiga havreriset. Krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar.
Lägg havrerisotton på tallrikar och lägg på laxen. Strö över nötter och servera.