Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 27g
Protein: 32g
Kolhydrater: 27g
Palsternackscrème passar också utmärkt till kött- och kycklingrätter.
Sätt ugnen på 150°. Pensla laxen med olja. Salta, peppra och lägg den på ett ugnssäkert fat. Tillaga mitt i ugnen 12-15 min.
Palsternackscrème: Skala palsternacka och lök. Skär i mindre bitar och koka mjuka i saltat vatten. Sila bort vätskan och mixa palsternackorna med crème fraiche till en slät puré. Smaka av med salt.
Ärter: Skala och finhacka löken. Fräs lök och ärter i olja. Tillsätt dillen och smaka av med salt.
Lägg upp laxen på tallrikar och garnera med citron och dill. Servera med palsternackscrème och ärter.