Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Lax i kaviarsås

Servera med ris. Koka riset med lite gurkmeja så blir det gult!

Lax i kaviarsås
Lax i kaviarsås
Lax i kaviarsås
Foto: Eva Hildén Smith

Ingredienser

  • 1 kglax- i portionsbitar, ca
  • 4 dlgrädde
  • 4 dlcrème fraiche
  • 2fiskbuljongtärningar
  • 0,5kaviar- liten tub, ca
  • 1 burksparris- i bitar
  • salt
  • citronpeppar

Gör så här

  1. Lägg laxbitarna i en ugnsform. Salta och peppra.

  2. Koka ihop grädde, crème fraiche och buljongtärningarna. Smaka upp med kaviar. Häll såsen över laxbitarna, lägg i sparrisbitarna

  3. Grädda cirka 20 min i 175 grader varm ugn.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök