Tips! Välj helst mittbiten av laxen du ska grava, för den blir extra god.
6-8 spett
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Det här är ett recept från kocken Alexandra Zazzi.
Laxspett: Skär fina rektanglar av fisken och trä på spetten. Rulla i sesamfrön. Snabbhalstra i het teflonpanna eller på grillen så att fisken får färg. Servera kall eller ljummen.
Citronsallad: Skiva potatisen, skölj spenaten, strimla kronärtskockan och filea citronen och grapen, behåll saften från frukterna.
Blanda ihop salladen.
Blanda samman majonnäs, citron/grapesaft och olivolja, smaka av med salt och peppar. Rippla över salladen.
Tips! Välj helst mittbiten av laxen du ska grava, för den blir extra god.
6-8 spett
Recept från Mitt kök