Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Efter jul kanske det finns långkål kvar till dessa små vegetariska lasagne-bakelser. Annars går det fint att använda fryst, förvälld grönkål och bara fräsa upp den i smör för att sedan låta den koka ihop med lite grädde.
Blanda långkålen med grädde, hackade hasselnötter och valnötter i en skål. Smaka av med salt och svartpeppar.
Smörj muffinsformar i silikon, 4-6 stycken. Varva långkål med brutna bitar av lasagneplattorna i formarna. Toppa med ost.
Sätt in muffinsformarna i mitten av ugnen, cirka 20 minuter. Låt stå någon minut. Tryck upp lasagnepuckarna underifrån. Servera med sallad av strimlad grönkål och granatäppelkärnor.
Recept från Mitt kök