Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Lasagne med pepparrot

Pepparrot är en krydda som kan lyfta det mesta. Lite oväntat till köttfärslasagne. Vi har använt färsk.

Lasagne med pepparrot
Lasagne med pepparrot
Lasagne med pepparrot
Foto: Magnus Skoglöf

Ingredienser

  • 800 gköttfärssås- från enchiladas med gurk- och koraiandersallad
  • 4 dlcrème fraiche- lätt
  • 1 dlmjölk
  • 1 dlpepparrot- färsk, riven
  • 1 tsksalt
  • 200 glasagneplattor- färska
  • 100 gost- riven

Garnering

  • 1 dlpepparrot- färsk, riven
  • 100 grucola
  • 1 asksmörgåskrasse

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Blanda crème fraiche med mjölk, pepparrot och salt.

  2. Varva köttfärssås, lasagneplattor, sås och ost. Avsluta med lasagneplattor och ost.

  3. Tillaga mitt i ugnen ca 30 min. Garnera med pepparrot, rucola och krasse och servera.

Vad tyckte du om receptet?

Ps. Recept på klassiskt lasagne hittar du här!