Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 28g
Protein: 34g
Kolhydrater: 36g
Röd pesto, lammfärs och pinjekärnor gör lasagnen lyxig och supergod!
Sätt ugnen på 200°.
Skala och hacka lök och vitlök. Stek i 1 msk olja i en gryta. Lägg lammfärsen i grytan och stek ca 3 min. Vänd ner pesto och kycklingfond. Krydda med 1/2 tsk salt och 2 krm svartpeppar.
Halvera tomaterna och rör ner i färsen.
Varva plattor, köttfärsfyllning och keso i en ugnssäker form. Gör ett likadant lager och avsluta med gratängosten.
Grädda lasagnen ca 30 min i ugn. Ta ut och låt vila ca 10 min. Strö över pinjekärnorna och några kvistar färsk oregano. Klart!