Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 22g
Protein: 26g
Kolhydrater: 56g
Lammwrap med tandoori serveras med rikligt med tomater och eventuellt sallad. Allt i ett bröd!
Skala och finhacka lök och vitlök. Grovhacka 3 tomater. Bryn färsen i stekpanna utan olja, lammfärsen innehåller en del fett som smälter ut under stekning.
Tillsätt lök och vitlök och fortsätt steka ca 5 min. Tillsätt smulad buljongtärning och tandooripasta. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Stek ytterligare ca 3 min.
Skiva 3 tomater. Servera lammröran på bröd med tomater och mango chutney.