Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Variera nöt- och fläskkött med lamm. Här ackompanjerat med söta rotfrukter och krämig ost.
Skär köttet i bitar och stek dem lätt i smör med delade vitlöksklyftor. Salta och peppra. 2 Trä köttet på grillspett, stick gärna i en kvist rosmarin.
Skala och skär betorna i skivor eller klyftor. Lägg dem på ett en plåt med bakplåts- papper och ringla över olivolja, strö över fint skurna skivor vitlök, peppar och flingsalt. Lägg gärna på några kvistar rosmarin och blanda runt.
Rosta i ugnen på 225 grader i 30-40 minuter beroende på hur tjockt skurna bitarna är.
Grilla lammspetten 23 minuter på varje sida på utegrillen eller i ugn.
Lägg upp de varma betorna tillsammans med rucolasallad och smula över chèvre. Servera med de nygrillade lammspetten.
Recept från Mitt kök